Gå direkt till innehåll
​Kronans Apotek rekryterar ny kvalitetschef

Pressmeddelande -

​Kronans Apotek rekryterar ny kvalitetschef

Karin Söderberg är ny kvalitetschef på Kronans Apotek. Karin Söderberg har en gedigen erfarenhet från apotek, läkemedelsindustri och samarbeten med hälso- och sjukvården. Hon kommer att tillträda tjänsten inom kort.

Karin Söderberg arbetar i dag på Abbvie med ansvar för external affairs. Under många år arbetade hon på Apoteket AB inom affärsområde farmaci med inriktning på försäljning av tjänster till landsting och kommuner. Hon har haft flera viktiga chefspositioner och är en omtyckt chef och medarbetare.

  • - En stark motiverande drivkraft för mig är att arbeta för ett förbättrat omhändertagande av patienter med ett särskilt fokus på läkemedelsanvändningen. Jag har genom mitt yrkesliv drivits av nytänkande och stort engagemang för de uppdrag jag haft. Jag ser fram emot att få fortsätta göra det på Kronans Apotek i rollen som kvalitetschef. För mig är kvalitetsarbetet en av grunderna för en väl fungerande apoteksverksamhet, säger Karin Söderberg.

Kronans Apoteks kvalitetsavdelning består av fyra medarbetare och fokuserar områden som kvalitet, sortiment, patientsäkerhet, utveckling med mera.

  • - Vi är mycket glada att vi kan välkomna Karin Söderberg till oss. Vi är Sveriges mest framgångsrika apotekskedja och är stolta över att vi kan attraherar kompetenta medarbetare. Det visar att vi är en attraktiv arbetsgivare, säger Lars Birkeland VD på Kronans Apotek.

För mer information, kontakta:
Andreas Rosenlund, informationsdirektör Kronans Apotek, 010 240 61 58

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Kronans Droghandel Apotek AB är ett modernt apotek som verkar för kunden i tiden. Apoteken kännetecknas av ett positivt kundbemötande och ett attraktivt sortiment. Apotekskedjan har över 300 apotek i hela Sverige från Trelleborg i söder till Haparanda i norr och cirka 2500 anställda.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08

Hälsa för livet!

Kronans Apotek erbjuder hållbara produkter och tjänster för hälsa och välmående.