Ohita
Peik Martin
Peik Martin

Tiedote -

Peik Martin TUIn myyntijohtajaksi

Peik Martinin rooli laajenee TUIn pohjoismaisessa organisaatiossa. Martin, joka on toiminut Finnmatkojen maajohtajana 2008-2012 on nimetty elokuusta alkaen TUIn pohjoismaiseksi myyntijohtajaksi.

Sales Director -rooli lisätään Martinin nykyiseen TUIn Director Transformation & Change -tehtävään. Urallaan hän on toiminut myös TUI Groupin CIO -roolissa vastaten digitaalisten myynti- ja lentoyhtiöiden alustojen kehittämisestä, joten hänellä on runsaasti kokemusta monialaisesta johtajuudesta, teknologian muutoksesta, sekä pohjoismaisesta liiketoiminnasta.

“Koska TUIlla on vahva fokus digitaalisessa tekemisessä, emme olisi voineet löytää parempaa ehdokasta tehtävään. Peik Martin on osoittautunut loistavaksi kansainväliseksi johtajaksi, jolla on laaja tuntemus digitaalisesta myynnistä ja pohjoismaisista markkinoistamme”, sanoo Alexander Huber, Managing Director, TUI in the Nordics

Peik Martin: ”TUIn pohjoismainen myynti- ja digitaalinen tiimi tekee jo tällä hetkellä loistavaa työtä, omaksuen trendit aikaisessa vaiheessa ja kasvattaen asiakasmääriä kaikissa neljässä Pohjoismaassa. En malta odottaa, että pääsen käyttämään enemmän aikaani ensiluokkaisten asiakaskokemusten ja tulevaisuuden matkustamisen kehittämisessä.”

Aiheet


TUI Nordic on Pohjoismaiden matkailumarkkinoiden johtava matkanjärjestäjä 20 prosentin markkinaosuudellaan. Vuonna 1961 perustettu konserni tarjoaa valmismatkoja, lentoja ja risteilyjä. TUI Nordiciin kuuluvat TUI Sverige, TUI Norge, TUI Danmark ja TUI Finland, sekä Nazar ja lentoyhtiö TUI fly. Saksalainen matkanjärjestäjäkonserni TUI Group toimii maailmanlaajuisesti noin 180 kohteessa. www.tui.fi

Discover your smile

TUI Finland Oy Ab on osa pohjoismaalaista matkailukonsernia TUI Nordicia, johon kuuluu myös TUI Sverige, TUI Norge, TUI Danmark, Nazar ja lentoyhtiö TUIfly Nordic. TUI Nordic on osa TUI Groupia.

TUI Finland
Jaakonkatu 3 C
PL 10, 00101 Helsinki
Finland