Pressmeddelande -

​Apoteket Centralen i Göteborg vinner som årets apotek

Apoteket Centralen i Göteborg har kortats till utmärkelsen Årets apotek. Utmärkelsen delas ut till det apotek inom Apoteket som har utvecklas extra mycket för kundernas bästa.

– Apoteket Centralen i Göteborg har gjort ett fantastiskt jobb under året och har genom sin engagerade rådgivning, snabba service och utökade öppettider skapat värde för kunderna, säger Ulrika Eriksson, försäljningsdirektör i Apoteket.

– Vi är otroligt stolta över utmärkelsen och det engagemang som vi har här är fantastiskt. Utmärkelsen är ett kvitto på att vi tillsammans har lyckats nå våra uppsatta mål, säger Charlotte Thylin, en av två apotekschefer i Apoteket Centralen.

Motiveringen

Motiveringen för segern lyder som följer:” Apoteket Centralen har på kort tid utvecklats till ett fantastiskt välskött apotek med fräscha lokaler, välfyllda hyllor samt engagerade, omtänksamma och kunniga medarbetare. Centralen har haft en rekordartad utveckling av alla viktiga nyckeltal och tack vare generösa öppettider, snabb service och ett varmt och professionellt bemötande fått höga betyg av kunderna i olika mätningar.”

Som pris får alla medarbetare på Apoteket Centralen en studieresa.

Mer information

Eva Fernvall, kommunikationsdirektör i Apoteket 070 – 590 28 93

Ulrika Eriksson, försäljningsdirektör i Apoteket 010 - 447 51 85

Bilden: Medarbetare vid Apoteket Centralen Göteborg.

Ämnen

  • Hälsa, sjukvård, läkemedel

Kategorier

  • apotekets verksamhet

Vi erbjuder ett brett utbud av läkemedel, noga utvalda hälsoprodukter och kvalificerade farmaceutiska tjänster till konsumenter, vården och företag. Hos oss möter du engagerade medarbetare med djup kunskap om läkemedel som vill inspirera till ett liv i hälsa och göra det enklare att må bra.

Kontakter

Magnus Frisk

Presskontakt Pressfrågor Ansvarig extern kommunikation 010-447 52 00