Pressmeddelande -

​Apoteket starkaste varumärket i branschen

Evimetrix Swedish Brand Award har utsett Sveriges starkaste varumärken i 35 branscher. I branschen Apotek har drygt 1000 konsumenter uttalat sig och placerar varumärket Apoteket som nr ett. För att nå en hög position som varumärke behövs både hög kännedom och väldigt nöjda kunder.

– Vi är stolta över att vi lyckas hålla vår starka ställning på marknaden. Att konsumenterna är väldigt nöjda med oss och att vår kommunikation gör oss fortsatt välkända är såklart en fin bekräftelse, säger Ann Carlsson, vd i Apoteket.

Om undersökningen

Sedan 2002 har varumärkesundersökningen Evimetrix Swedish Brand Award genomförts. Undersökningen är en av Sveriges största mätning av attityder till olika varumärken. I år har nästan 6200 slumpmässigt valda konsumenter uttalat sig om 500 varumärken i 35 branscher.

Ämnen

  • Hälsa, sjukvård, läkemedel

Vi erbjuder ett brett utbud av läkemedel, noga utvalda hälsoprodukter och kvalificerade farmaceutiska tjänster till konsumenter, vården och företag. Hos oss möter du engagerade medarbetare med djup kunskap om läkemedel som vill inspirera till ett liv i hälsa och göra det enklare att må bra.

Kontakter

Magnus Frisk

Presskontakt Pressfrågor Ansvarig extern kommunikation 010-447 52 00