Gå direkt till innehåll
Personligare badrum när INR och Aspen blir Iconic Nordic Rooms

Pressmeddelande -

Personligare badrum när INR och Aspen blir Iconic Nordic Rooms

I april går två av Nordens ledande badrumsleverantörer – INR och Aspen – ihop under ett gemensamt varumärke: INR – Iconic Nordic Rooms. Sammanslagningen kommer leda till många glada nyheter för alla dem som söker smart, personlig och innovativ nordisk badrumsdesign i framkant.

Det första resultatet av fusionen blir nya spännande produktlanseringar i form av möbelserien AIR och handdukstorken BOW.

– Vi kommer lansera fler nyheter under året och jobba mer strategiskt med innovation för att verkligen ligga i framkant och ha möjlighet att erbjuda det som inredningsintresserade vill ha i morgon. Samtidigt kommer vi göra det mycket lättare att matcha ytor och färger i badrummet så att en vit detalj på duschprofiler har samma nyans som ett skåp eller en handdukstork, säger Björn Ulfberg, VD för INR.

Lanseringen av INR – Iconic Nordic Rooms är den 3 april, något som kommer att synas i butiker och i sociala medier. Den nya gemensamma webbsidan inr.se som lanseras i slutet av april, kommer att ge dig möjlighet att förverkliga din personliga badrumsstil.

– Vår uppgift är att skapa rätt förutsättningar genom smarta, innovativa lösningar designade efter hur olika människor vill börja sin dag. Vi tror helhjärtat på att du som person får bäst utgångspunkt i en skön miljö som speglar vem just du är, säger Björn Ulfberg och fortsätter:

– Med ett nytt och spännande varumärke och ett förnyat sortiment kommer vi få ännu bättre möjligheter att erbjuda smart och personlig nordisk badrumsdesign i framkant.


Klicka på länken för att läsa och beställa hem Iconic Nordic Rooms nya katalog.


För frågor och ytterligare information kontakta:

Björn Ulfberg, VD
Mail. bjorn.ulfberg@inrnordic.com
Tel. +46 733 889 333


Iconic Nordic Rooms

INR, Iconic Nordic Rooms, är ett resultat av sammanslagningen av badrumsexperterna Aspen och INR, som sedan 2010 ingår i den nordiska badrumskoncernen INR Nordic, tidigare Vanna Group. Ägare är private equity-bolaget CapMan och ledande medarbetare. Koncernen omsatte 386 MSEK under år 2016 och har 122 anställda i Norden. Årligen lämnar ca 60.000 st duschlösningar fabriken i Malmö och drygt 30.000 st kompletta badrumsmöbler i Jönköping. Sortimentet omfattar högkvalitativa badrumsmöbler, förvaring, duschväggar, blandare och handdukstorkar.

Ämnen

Kategorier


INR – Iconic Nordic Rooms

Adress: Kosterögatan 15,  211 24, Malmö

Följ oss gärna på:

Facebook

Youtube

Kontakter

Johan Nyman

Johan Nyman

Presskontakt CEO 0200 38 40 40

Skandinaviska badrum

INR står för svensktillverkade duschlösningar och badrumsinredning i skandinavisk design som skapar förutsättningar för ett njutningsfullt och personligt badrum på ditt sätt.

INR
Kosterögatan 15
211 24 MALMÖ
Sverige
Besök våra andra nyhetsrum