Nyhet -

Papua Ny- Guinea – Nyhet fra Grupperundreiser!

Papua Ny- Guinea, smak på navnet. Landet der man så sent som i 1930 oppdaget to millioner mennesker som aldri før hadde hatt kontakt med omverdenen. Landet som består av 91 prosent regnskog, og er kjent for sitt meget rike plante - og dyreliv, og hvor man hele tiden oppdager nye arter. Som eneste norske turoperatør presenterer Grupperundreiser nå en reise til dette eventyrlige landet.

Papua Ny- Guinea er kanskje et av de mest spennende reisemålene man kan oppleve mener Endre Kaurin, produktsjef i Grupperundreiser. – Vi er stolte over å kunne tilby denne turen til eventyrlystne nordmenn. Dette er en reise som passer midt i blinken for de som ønsker å oppleve noe helt utenom det vanlige. En reise til Papua-Ny Guinea er både autentisk og eksotisk mener Kaurin. Det er svært få nordmenn som har vært her, og Grupperundreiser er så langt alene om å tilby det fra Norge.

- Papua Ny- Guinea er reisemålet for de som vil oppleve et genuint og eventyrlig reisemål hvor få andre har vært før deg, mener Kaurin. Grupperundreiser tilbyr i første omgang en eksklusiv grupperundreise i Papua Ny-Guinea med egen reiseleder. På turen vil du oppleve regnskog, ilddans, vulkaner, lokale landsbyer, lokal mat, snorkle på korallrev og møte mennesker fra et unikt folkeslag. Man besøke tre regioner - hver med hver sine skikker, historie og kulturer. Blant annet besøker man regionen Goroka, der det så sent som i 1930 ble oppdaget to millioner mennesker som aldri hadde hatt kontakt med omverdenen.


Pris fra 68.900,- kr p.p. Tillegg enkeltrom 11.000,-

Avreise 4.- 16. Oktober, 16 dager. Foreløpig er det satt opp en avgang

For detaljert reiseplan se;

http://grupperundreiser.no/reiseforslag/eventyrlig-oppdagelsesreise-til-papua-ny-guinea-2016

Oslo 2. mars, 2016


For ytterligere informasjon/bilder kontakt:

mari@australiareiser.no eller lena@flerveis.no, tel 92281518


Emner

  • Livsstil, mote, fritid

Kategorier

  • australiareiser
  • papua ny-guinea
  • australia

Kontakter

Rolf Eirik Kjeseth

Pressekontakt Adm.dir 23317705

Martin Dahl Jespersen

Pressekontakt Salgsdirektør

Mari Ottvad

Pressekontakt Web- og bildeansvarlig nordisk 90776496