Gå direkt till innehåll
KICKS vinnare av "Årets e-handel" på Retail Awards 2013!

Pressmeddelande -

KICKS vinnare av "Årets e-handel" på Retail Awards 2013!

Detaljhandelsgalan Retail Awards belönar årligen branschens bästa i 12 olika kategorier och igår vann KICKS i kategorin Årets e-handel.  

-Vi är otroligt stolta och glada över detta och ser det som ett kvitto på våra satsningar på KICKS som ett multikanalsföretag i framkant! Vi vill vara så tillgängliga och attraktiva som möjligt för våra kunder, oavsett vilken kanal de vill handla i och för att verkligen knyta ihop våra kanaler introducerade vi under 2012 dessutom iPads i alla våra butiker. Genom denna satsning har alla våra butiker tillgång till vårt fulla e-handelssortiment, vilket för många butiker betyder åtskilligt fler varumärken, samtidigt som ingen vara någonsin behöver ta slut i butiken - säljaren lägger då enkelt en order som betalas i kassan och kunden får varan fraktfritt levererad hem, säger Nanna Hedlund, Marknadschef på KICKS.

KICKS är dessutom en av få auktoriserade e-handlare inom skönhetssegmentet och kan därför, i nära samarbete med respektive varumärke, alltid garantera äkthet och kvalitet i alla produkter. 

-Att vi är auktoriserade återförsäljare, i kombination med andra faktorer såsom en trygg, kundvänlig sajt, snabba leveranser, vår unika vägledning och vår breda sortimentsmix tror vi gör oss till årets vinnare, säger Kenneth Grönlund, e-handelsansvarig på KICKS.

För mer information om Retail Awards, se länk. 
http://www.dagenshandel.se/top-nyheter/vinnarna-i-retail-awards/

Ämnen

Kategorier


KICKS är den ledande skönhetskedjan i Norden och består totalt av 241 butiker: 143 i Sverige, 16 i Finland och 82 i Norge. Med attraktiva varumärken inom doft, makeup, hudvård och hårvård samt välutbildade skönhetsexperter i butik erbjuder KICKS ett modernt och internationellt koncept. KICKS kosmetikkedjan AB ingår i Axstores.

Relaterat innehåll

Nordens ledande skönhetskedja

KICKS är Nordens ledande skönhetsaktör och är en del av Matas Group A/S. KICKS erbjuder ett holistiskt skönhetskoncept med makeup, doft, hudvård och hårvård. Med professionella skönhetsexperter och en unik omnikanal-modell erbjuder KICKS personlig service, vägledning och inspiration, och 25 000 produkter från över 300 varumärken. KICKS har 228 butiker i Sverige, Norge och Finland samt e-handel på varje marknad.

KICKS
Klarabergsviadukten 90
101 28 Stockholm
Sweden
Besök våra andra nyhetsrum