Nyhet -

Vinnare korad i Bemanningsföretagens jultävling!

Bemanningsföretagen lyfte i år upp en gammal jultradition, att skapa Sveriges ”jobbigaste” julsång. I sann bemanningsanda sökte vi experthjälp utifrån för att ro projektet i land. Bland många mycket kvalificerade bidrag har slutligen en vinnare utsetts: Thomas Hallberg, vd klipptid.nu

-Konkurrensen har aldrig varit så här hård tidigare, säger Henrik Bäckström, förbundsdirektör Bemanningsföretagen. Men Thomas Hallberg har lyckats väl både med budskap och versmelodi, en mycket värdig vinnare.

Tävlingen gick ut på att skriva en saknad vers till julsången X-mas on the run, ett uppdrag som Thomas Hallberg uppenbart var som klippt och skuren för. Versen skulle förmedla det viktiga arbete som medarbetarna i bemanningsbranschen utför i juletid för att skapa julefrid.

-Vad roligt! är Thomas Hallbergs spontana reaktion när han får beskedet. Jag är en stor julfantast och älskar julmusik och det var kul att få tänka på julen från ett annat perspektiv. Det är en min absoluta favorittid på året, men man tänker sällan på vilket hästjobb som görs bakom kulisserna!

Att skriva och formulera sig är inte något nytt för Thomas Hallberg som bland annat varit svenskalärare, även om han nu jobbar mest med att göra det enkelt att hitta lediga frisörer.

Hela låten kommer att framföras av Groove 12:an och ha världspremiär 15 december i en video producerad av Delta Studios.

Särskilt omnämnande: När vinnare skulle koras stod slutstriden mellan Thomas Hallbergs bidrag och ett annat, som förtjänar ett särskilt omnämnande, skrivet av: 
DIK’s(i) Chicks: Sara Luthander, Elisabet Sjöberg Lilja, Johanna Hektor och Camilla Grön. Deras bidrag, tillsammans med övriga tävlande, kommer att publiceras senare. 

Tidigare vinnare:
2009
Håkan Löfgren LO

2010
Text Peter Malmsten TNS/SIFO

Ämnen

  • Arbetsmarknadsfrågor

Kategorier

  • tävling
  • inhyrning
  • julhandel
  • bemanningsföretagen

Relaterat innehåll