Nyhet -

Shake it like bemanningsbranschen

Det är de tusentals anställda i bemanningsbranschen som ser till att sillen finns på bordet och klapparna under granen, så sedan julefriden kan sänka sig över stad och land. Ja, även tomten kommer många gånger från ett bemanningsföretag. Branschorganisationen Bemanningsföretagen gör mer än skänker tanke och tacksamhet- som en tribut till de som ger järnet för en fröjdefull jul presenteras nu jullåten X-mas On The Run.

Fyra gånger tidigare har Bemanningsföretagen gjort ”Sveriges jobbigaste julsång”. X-mas On The Run är den femte i ordningen och tillägnas bemanningsbranschens finest; de som gör jobbet. Med en frän doft av rock’n roll och en nypa fotbollskörer rockar Groove 12:an julen.

Inspelningen är gjord live i legendariska Atlantis-studion i Stockholm, och för musikvideon står Delta Studios

Alla instrument- och sånginsatser och själva låten är gjorda av Bemanningsföretagens medarbetare och egna konsulter, samt vers 3  skriven av tävlingsvinnare Thomas Hallberg. Till dem kommer de externa talanger vi på typiskt bemanningsmanér hyrt in: Producent Mikael Herrström (Thåström, Weeping Willows, Ane Brun med flera), tekniker Janne Hansson (så gott som alla svenska artister sedan 70-talet) och pianist Tomas Hallonsten (Ulf Lundell, Anna Ternheim med flera). 

När du känner att O helga natt svänger för lite eller bara behöver dansa bort lite av julskinkan och rödbetssalladen, shake it like bemanningsbranschen. X-mas On The Run fastnar i huvudet som knäck i tänderna.

Tidigare vinnare:

2008
Text: Bemanningsföretagen.

2009
Text: Håkan Löfgren, LO

2010
Text: Peter Malmsten TNS/SIFO

2011
Text: Bemanningsföretagen.

Ämnen

  • Rekrytering

Kategorier

  • jul
  • julsång
  • x-mas on the run
  • bemanningsföretagen

Relaterat innehåll