Gå direkt till innehåll

Nyhet -

Snart kommer KICKS adventskalender!

Snart är julen här - men innan dess kommer KICKS fina adventskalender! Som vanligt är den fylld med 24 härliga överraskningar för ansikte, kropp och hår. Varje dag till och med julafton gömmer sig en skönhetsprodukt bakom luckan. I kalendern finns smarta reseförpackningar, makeup i vanlig storlek samt några av KICKS bästa redskap. Kort sagt, allt som behövs för att göra december till en strålande månad.

Förutom KICKS egna produkter finns även varumärken som Clarins, Depend, Essie och Isadora i kalendern. Kalendern kommer till alla KICKS-butiker och på kicks.se under vecka 42 och antalet är begränsat. Passa på att skämma bort dig själv eller någon du tycker om!

Pris: 399 kr Värde: 1200 kr

#kicksbeauty #kicksse #kicksxmas

Ämnen

Kategorier

Nordens ledande skönhetskedja

KICKS är Nordens ledande skönhetsaktör och är en del av Matas Group A/S. KICKS erbjuder ett holistiskt skönhetskoncept med makeup, doft, hudvård och hårvård. Med professionella skönhetsexperter och en unik omnikanal-modell erbjuder KICKS personlig service, vägledning och inspiration, och 25 000 produkter från över 300 varumärken. KICKS har 228 butiker i Sverige, Norge och Finland samt e-handel på varje marknad.

KICKS
Klarabergsviadukten 90
101 28 Stockholm
Sweden
Besök våra andra nyhetsrum