Pressmeddelande -

Elkedjan prisat för sitt digitaliseringsarbete vid Jönköpingsgalan 2019

Den 23/2 var det dags för årets Jönköpingsgala, en årlig tillställning där lokala organisationer, företag och privatpersoner hyllas. Priset till årets digitala ledare gick till Magnus Kroon, VD för Svenska Elkedjan AB, för digitaliseringen av Elkedjan och den nya plattformen som möjliggör kommunikation och information till Elkedjans över 1550 elinstallatörer på 180 orter runtom i landet.

Juryns motivering i sin helhet:

"Årets digitala ledare har tagit sin organisation från dåtid till nutid genom att länka samman intern kompetens och resurser med hjälp av digitalisering. Idén om att förenkla kommunikation och förse alla medarbetare med ett smidigt verktyg i det dagliga arbetet har lett till mer än effektiviseringar, det har även lockat ny kompetens till en numera modern organisation. Årets digitala ledare ser saker ur ett verksamhetsperspektiv och har genom en tydlig vilja, kraft och och mod utvecklat och digitaliserat sin organisation. Idag har organisationen en tydlig och modern plattform som möjliggör kommunikation och information till deras över 1500 medlemmar på ett effektivt och engagerande sätt."

Inom Elkedjan är alla stolta över priset och över uppmärksamheten den nya digitala plattformen skapat. Den digitala världen utvecklas ständigt och det gör även Elkedjan. Den nu prisade plattformen går nu in i nästa utvecklingsfas och fler spännande digitala lösningar utlovas.

För mer information och senaste uppdateringarna, besök Elkedjan.se

Ämnen

  • Företagande

Kategorier

  • åretsdigitalaledare
  • digitalisering
  • jönköpingsgalan
  • elinstallation
  • elektriker
  • elkedjan

Regioner

  • Jönköping

Elkedjan grundades 1966 och präglas idag av ett personligt och entreprenörsdrivet arbetssätt. Vi är idag Sveriges största och enda rikstäckande kedja för elinstallatörer och arbetar både med proffs- och privatkunder. Vi erbjuder marknaden ett komplett elgrossistsortiment och paketerade lösningar, koncept och tjänsteerbjudanden inom analys, konsultation, installation och service, ofta levererat i olika former av entreprenadprojekt. Vi har en djup och lång kunskap att leverera både små och stora projekt - allt från mindre villor till stora fastigheter och industrier. Elkedjan finns på 180 platser med över 1 1550 medarbetare över hela landet. Kedjekontoret med centrallager finns i småländska Anderstorp.

Kontakter

David Johansson

Presskontakt Marknadskoordinator Marknad 0371-193 00