Skip to content
HISTORY® bekræfter dokudramaet 'Barbarians Rising'

Press release -

HISTORY® bekræfter dokudramaet 'Barbarians Rising'

I en helt ny storserie fortælles de autentiske historier om legendariske krigere som Hannibal, Spartacus, Boudicca, Arminius, Attila samt goterne og vandalerne, der satsede alting for at forandre verden. Barbarians Rising får premiere på HISTORY® i 2016.

Barbarians Rising er en international co-produktion for HISTORY og vil blive vist i over 185 lande verden over. Dokudramaet i otte dele afdækker den sande historie om den 700 år lange kamp for at udslette Romerriget - et af de mest magtfulde imperier i verdenshistorien.

Serien beretter om Romerrigets storhed og fald set med de barbariske oprørslederes øjne. Det er en følelsesladet rejse ind i sjælen af rebellerne og deres kamp mod den ultimative supermagt. I Romerriget kaldte man dem “barbarer” - stammefolk som romerne anså for at være på kanten af civilisationen og som levede et brutalt og voldeligt liv. Disse mænd og kvinder kastede sig imidlertid også ud i episke krige, som skulle vise sig at forme fremtidens verden.

De otte afsnit omhandler nogle af historiens største krigere, bl.a. Hannibal, der aflagde en bloded som niårig; Spartacus, slaven der stod i spidsen for et barbarisk oprør; Boudicca, den keltiske krigerdronning: Arminius, søn af en germansk høvding; Attila, der kaldte sig selv "Guds Svøbe"; goterne, et frygtløst krigerfolk forrådt af imperiet; og vandalerne, nomadefolket der plyndrede og nedkæmpede Rom. Disse monumentale fortællinger er historien om, hvordan et af verdens mægtigste imperier endte med at blive offer for sin egen aggressive ekspansion.

Barbarians Rising er produceret for HISTORY af produktionsselskabet October Films. Executive producere for HISTORY er Kristen Burns og Russ McCarroll. Adam Bullmore er executive producer, Simon George (HISTORYs World War II From Space) er executive director, og Michael Waterhouse (HISTORYs The Bible) er serieproducer for October Films.

Topics

Categories


Om A+E Networks® UK
A+E Networks UK, et joint venture mellem A+E Networks® og Sky, er et programselskab med en portefølje af banebrydende faktuelle underholdningskanaler af høj kvalitet, som inkluderer HISTORY®, HISTORY® HD, Lifetime®, Lifetime® HD, Crime + Investigation™, Crime + Investigation™ HD og H2®. A+E Networks UK blev lanceret i november 1995 og har nu 109 millioner abonnenter til sine kanaler, som er tilgængelige på 19 sprog i 90 lande på tværs af Storbritannien, Skandinavien, Benelux, Øst- og Mellemeuropa, Afrika og Mellemøsten.

Om HISTORY®
HISTORY® (oprindeligt The History Channel) blev lanceret i 1995 i Storbritannien og i 1997 i Norden. HISTORY er en del af A+E Networks UK®'s kanalportefølje, som også omfatter H2®, Lifetime® og Crime & Investigation Network®. HISTORY når ud til flere end 302 mio. husstande i over 150 lande og på 37 sprog.

Bringing human stories to life!

A+E Networks UK er et programselskab med en portefølje af banebrydende faktuelle underholdningskanaler af høj kvalitet, som i Norden omfatter The HISTORY Channel, The HISTORY Channel HD, HISTORY2 og HISTORY2 HD. Kanalerne sender døgnet rundt, og alle programmer har danske undertekster. Selskabet, som er et joint-venture mellem amerikanske A+E Networks og britiske Sky, har kanaler i næsten 100 lande på tværs af Storbritannien, Skandinavien, Benelux, Øst- og Mellemeuropa, Afrika og Mellemøsten.

A+E Networks
1 Queen Caroline Street
W6 9DZ London
United Kingdom
Visit our other newsrooms