({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Tuana Fridén

Falbygdens Osteria
Falköping

Ostparadiset i Falköping

I mitten av Västsverige finner du Falbygdens Osteria, ett paradis för dig som älskar ostar och andra delikatesser. Det populära företaget har sedan 1878 lockat till njutningsfulla upplevelser i matens tecken.

Butiken för ostälskare

I Osterians butik hittar du produkter som kommer från såväl lokala producenter som utvalda tillverkare i andra delar av världen. Promenera längs den 25 meter långa ostdisken och hitta din egen favoritost. Den 10/10 klockan 10 öppnar varje år Osterians stora och välbesökta julmarknad. Butiken är medlem i Smaka på Västsverige. En certifiering som samlar restauranger, producenter och gårdsbutiker som erbjuder hållbara och genuina västsvenska produkter och matupplevelser baserade på säsongsbetonade lokala råvaror.

Kvinna som provsmakar en ostbit som expediten ger henne över en ostdisk.

Fotograf: Tuana Fridén

Ostkällaren

I den anrika ostkällaren lagras goda ostar som sedan finns att köpa i butiken. Välkommen hit på en guidad tur och lyssna till historien om företaget, smaka på goda ostar och se hur de lagras för att få den rätta smaken.

Restaurang med ostprovningar

I restaurangen kan du koppla av och njuta av den goda ost- och delikatessbuffén som står uppdukad varje dag. Här finns också hembakade godsaker som passar fint till kaffet. För dig som vill fördjupa dina kunskaper i ostarnas värld erbjuds ostprovning för bokade sällskap.

 

Falbygdens Osteria är en InfoPoint

Vill du ha fler tips på vad du kan hitta på i närområdet? Falbygdens Osteria är en certifierad InfoPoint där du kan få hjälp av personal med frågor kring besöksmål i området, samt hämta broschyrer och kartor.

Kontaktinformation

Falbygdens Osteria

Göteborgsvägen 19

52130 Falköping


Telefon: +46 515 717 230


E-post: Skicka E-post

Hemsida: falbygdensosteria.se