({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Vilhelmsro Gårdscafé och B&B
Falköping

Välsmakande mat och fika i anrik lantbruksmiljö

Ett stenkast från Stora Torget i Falköping ligger charmiga Vilhelmsro Gård. Kliv in i den gamla ladugårdsbyggnaden och smaka Vilhelmsros hembakade fika och vällagade mat. Besök gårdsbutiken och boka ert företagsevent eller fest i en lantlig miljö.

Ett nära tänk

Vilhemsro Gårds Bed & Breakfast har allt ifrån matlagning till inredning en lokal prägel. I den mån det är möjligt används ekologiska varor och råvaror från bygden i all bakning och matlagning. Ju närmare ursprunget desto bättre. Till Vilhelmsro Gårdscafé är våra fyrbenta vänner välkomna utomhus och i gårddsbutiken finns mängder av fint att fynda.

 

Charmigt boende

I Vilhemsro Gårds Bed & Breakfast kan du dessutom njuta av en god natts sömn. Rummen ligger i vad som tidigare fungerade som bageri och tjänstebostad åt gårdens personal. Två dubbelrum ligger på nedre våning och två på övre plan, med möjlighet till en extra säng och spjälsäng. Här finns också ett gemytligt sällskapsrum med TV, Wifi, uteplats, delade badrum och ett välutrustat kök. Sängkläder, handukar och slutstädning ingår, den ekologiska och närproducerade frukosten beställs separat.

Annorlunda möteslokaler

På Vilhelmsro hittar du annorlunda möteslokalerna. Här finns glashuset där ni skippar powerpointen och istället fokuserar på det verkliga mötet. När den digitala närvaron är viktig, kan ni träffas i Stallet.

Boka en halv- eller heldagskonferens med förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika. Vilhelmsro hjälper er att skräddarsy mötet och runt knuten väntar härlig natur med sköna vandringsmöjlighet och medhavd fika.

 

Fest, bröllop och företagsevent

På gården bokas ofta företagsevent, grupper och fester av alla dess slag; små och stora bröllop, 50-årsfester, dopkalas och mycket mer. Vilhelmsro arrangerar och skräddarsyr alltid efter dina förutsättningar och önskemål. Läs mer HÄR.

Vilhelmsro är en InfoPoint

Vill du ha fler tips på vad du kan hitta på i närområdet? Vilhelmsro är en certifierad InfoPoint där du kan få hjälp av personal med frågor kring besöksmål i området, samt hämta broschyrer och kartor.

Kontaktinformation

Vilhelmsro Gårdscafé

Vilhelmsro Egendom

52140 Falköping


Telefon: + 46 10 26 41 020


E-post: info@vilhelmsro.nu

Hemsida: vilhelmsrogard.se